De Horde Stukadoors


Vakmanschap sinds 1922

Stukadoorsbedrijf de Horde en zoons staat al sinds 1922 in de omgeving van Amstelveen en Aalsmeer bekend om service en kwaliteit. Sinds 1972 is het bedrijf in handen van twee broers de Horde, welke gezamenlijk het bedrijf runnen. Het bedrijf, dat voorheen in Amstelveen gevestigd was, is sinds enkele jaren gevestigd in Aalsmeer, waar ook het kantooradres is. Echter beperken de werkzaamheden zich niet tot de regio Amstelveen/Aalsmeer. In de gehele randstad en zelfs daarbuiten kunt u een beroep doen op stukadoorsbedrijf De Horde en Zoons voor al uw stucwerk, lichtkoven, spachtelputz, pleisteren en sierwerk.

Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn, kunt u altijd door dezelfde persoon geholpen worden, of het nu gaat om de offerte, advies rondom uw stucwerk of de werkzaamheden zelf. Hierdoor kunnen wij op een flexibele en gerichte manier werken.

Daarnaast is stukadoorsbedrijf de Horde en zoons sinds 1976 aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA), voorheen NAVAS. Concreet houdt dit voor u in dat aan bepaalde kwaliteitseisen wordt voldaan.

Voor meer informatie of een offerte op maat, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u via deze website een email naar ons versturen. Wij proberen uw email zo spoedig mogelijk te beantwoorden.